onsdag 4 januari 2012

HPV vaccin i Värmland 2012

Jag läste följande artikel med anledning av att man börjat köpa in HPV vaccin och injicerar
för fullt inom vissa landsting.
 
Kunde inte låta bli att skriva till journalisten och ni får gärna använda det till dom som skall ta beslut HPV vaccinen för sina barn - vaccin som mer och mer visar sig vara den största bluffen på länge inom big pharma!
Lättlurade svenskar sväljer med hull och hår hur de undanhållits dessa vaccin pga bråket om upphandlingen.
Mammor sök fakta innan ni bestämmer vad som är bäst för era flickor!!!!
 

Från: Ann-Britt Axelsdotter <abaxelsdotter@yahoo.se>
Ämne: Lite fakta tack.
Till: jacob.jarpegard@vf.se
Datum: torsdag 29 december 2011 22:51

Hej.
 
Jag har läst din artikel om Gardasil och det är beklämmande anser jag då du inte har någon som helst faktakontroll på de uppgifter läkemedelsbolagen och beslutande inköpare matar media med.
 
HPV anses kunna ligga bakom 70 % av livmoderhalscancer i Sverige som du anger i faktarutan.
 
Detta blir ca 350 kvinnor per år - inte 500 - så ta och rätta din artikel är du vänlig.
 
Man vill ge dessa vaccin innan sexualdebuten eftersom de är totalt verkningslösa om man exponerats för de strängar som finns i vaccinen och redan bildat antikroppar. Något som ingen av tillverkarna talar om.
 
En finsk studie visar att det endast är 2.7 % av familjerna  som är HPV fria - studien pågick i 2 år. Detta innebär att de flesta redan har antikroppar mot HPV och samhället betalar glatt miljoner varje år för något som är verkningslöst.
 
Detta är ett korttidsvaccin och det finns idag inga studier på booster vaccinationer ( det har inte funnits på marknaden såpass länge utan svenska flickor skall ingå i studier för läkemedelsbolagen att presentera i framtiden ).
 
10 000 män drabbas av prostatacancer varje år och detta skall jämföras med de ca 350 som får diagnosen livmoderhalscancer.
 
Jag blir rent ut sagt förbannad när jag läser delar av din artikel;
 
"– Vi vet inte riktigt vilka cellförändringar som sedan leder till cancer, de flesta försvinner av sig självt. Men det finns vissa typer av HPV-viruset som innebär ökad risk och då är det viktigt att de kvinnor som visar upp den typen av virus kommer in på tätare kontroller, säger Richard Lindgren."
 
Kollar du inte upp någon av de uppgifter du får? Vilka kvinnor menar denna Rickard Lindgren? Hur testas kvinnor för de farliga HPV strängarna som KAN orsaka cancer???
 
Jag skall tala om detta för dig; inga kvinnor testas om de är smittade av ev. cancerframkallande HPV strängar för testerna är så dyra.
 
Det denna läkare pratar om är rena skitpratet och du gör ingen som helst källundersökning innan du skriver en artikel.
 
Varför vaccinera när de infektionerna spontanläker som denne sk proffsiga chef uttrycker sig?
 
Mvh
Ann-Britt Axelsdotter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar