söndag 3 juli 2011

Salwa al-Mutairi säljer sina medsystrar?!?

http://everykindapeople.blogspot.com/2011_07_01_archive.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/07/sexslaver-i-islam-helst-blondiner.html

Allt snack om jämnlikhet mellan könen. Bluff som allt annat! Så länge som vi har sexslavar och inte forslar bort dem ifrån gatorna som våldtar och attackerar våra barn och unga, så skall vi tiga stilla. Vi är inte bättre vi!

Hela världen verkar ömma för förövarna men det är väl bara för att de sitter i maktpositioner och/eller har pengar.....


Det  handlar väl bara om det gamla vanliga... tanten har fått en stor summa pengar för sitt uttalande samt en eventuell garanterad post i parlamentet.
En kvinna som säljer ut kvinnor för makt/pengar helt enkelt...kan även handla om hot och rädsla för att själv bli behandlad på det sättet. Om man säljer ut ofrälsta kvinnor så räddar man de muslimskt frälsta.
Prostitutionen har pågått under flera år och kommer förmodligen att pågå så länge det finns personliga förmögenheter. Rika köper vad de vill för sina pengar. De står över lagarna och sedan skall vi inte förglömma att Allah inte ser utanför rikets gränser eller på natten när det är mörkt.
För mig handlar detta inte om religion det är mer en fråga om människor som vill få andra att tro att de är religiösa i eget syfte.
Om fan läser bibeln så tolkar han den definitivt utifrån sina egna fanatiska principer.
Man kan ju fundera över om den västliga politiska acceptansen och andemeningen bakom denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar