söndag 9 oktober 2011

Bill Gates och jag har olika uppfattning om vaccin

http://www.naturalnews.com/032900_Bill_Gates_vaccinations.html


Intressant videosnutt med Bill Gates för man ser på honom hur han njuter när han annonserar sin "gåva" och tar emot ovationerna från publiken på samma sätt som han verkar tror på lögnen att rika barn tar för givet vaccin.
Vilka barn i åldrarna 0-6 år upplever vaccin på annat sätt än något obehagligt? Jag minns själv vilken skräck och rädsla jag kände i småskolan när man skulle ha smittkopps och poliovaccin. Jag kände instinktivt att detta var något dåligt men tvingades av min mor och andra vuxna. Vilket barn kan säga nej till en vuxendominerad aktion som denna?
Poliovaccinen började inte kontrolleras i Sverige förrän 1961 gällande kontaminering av SV40 vilket varit en av orsakerna till den explosion av cancerdiagnoser som kommit under 60-70-80-talen och fram till idag.
Vilka av er funderar egentligen över de vaccin som Bill Gates nämner i videon? Lunginflammation och rotavirus? Infektioner som mycket sällan drabbar spädbarn om de ammas av sina mödrar. Barns immunförsvar byggs successivt upp under de första levnadsåren och behöver inte störas av vaccin då det inte kan utvecklas naturligt med de vaccincocktails man vanligtvis pumpar in i dom.
Rotavirus orsakas oftast av dålig handhygien hos vuxna som smitter sina barn. Lunginflammation är mycket ovanlig också och jag ber er att informera er omgivning - era barn om ett ifrågasättande av dessa meningslösa belastningar på barn.
Bokstavskombinationerna vilka exploderat i samhället som diagnos kommer av att främmande DNA passerar blod/hjärnbarriären och sätter sig i fettet i hjärnan och orsakar konstant inflammation då kroppens egna immunförsvar försöker stöta bort de främmande partiklarna - dvs neurologiska störningar hos den som drabbas. Hur kommer främmande DNA in i människokroppen? Genom barnvaccinationsprogrammet.

Bäraren av dessa störningar/inflammationer i hjärnan får dras med dem hela livet om inte särskilda avlastningsåtgärder vidtages och man kan rensa på denna nivå för att försätta kroppen in i läkning. Konventionell sjukvård kan inte detta utan man lobbar för psykmedel som ytterligare försämrar livskvaliten för de drabbade som inte förstår orsaken. Brottsligheten ökar i samhället då många av dessa individer kombinerar narkotikaklassade preparat med alkohol vilket leder till minnesluckor. Dessa minnesluckor är mycket bekväma att åberopa inom vårt rättssystem när det gått så långt som till denna nivå med apart social kompetens hos dessa en gång helt oskyldiga barn vars föräldrar pumpade dom fulla med vaccin/dålig näringsfattig kost. Vid skolstart lät samma föräldrar tacksamt sjukvården meddela många gånger felaktiga bokstavsdiagnoser och drar en lättnads suck när mer och mer ansvar kan lastas över på samhället.
Bokstavsdiagnoser fanns inte innan vaccinen!
Jag ber er sprida information till nära och kära att de vaccin vi idag erbjuds har läkemedelsbolagen/sjukvården mycket liten kunskap om när det kommer till verkningarna hos mottagarna utan man skapar symtom som sedan skall "upptäckas" belönas med kanske Nobelpriset och matas in som något nytt genombrott i massans medvetande.
Jag har under den tid som förlupit sedan massvaccineringen mot pandemin Svininfluensan haft tre personer som vänt sig till mig med magtarm-cancer diagnoser. Samtliga tre tog vaccinet. Jag har haft barn i min omkrets som drabbades svårt av fruktansvärda störningar i mag/tarnkanalen och som inte kunnat behålla mat och fått ett mycket dåligt allmäntillstånd med inåtvändhet och letargi. Säkert minns ni också att det rapporterades om många barn i pressen som skadades allvarligt i magtarmkanalen av bla det kvicksilver som vaccinet innehåller.
Det finns inga barn som ber om vaccin. Det är i läkemedelsbolagen + investerare i dessa som Bill Gates vars depopulationsagenda/pengagirighet styr hans uttalanden som förvillar de sovande och då idiotismen sprider sig som en löpeld bland mänskligheten kan massorna imponeras och man följer taktpinnen slaviskt.
För kommande generationers överlevnad; Följ inte taktpinnen och uppfostra barn/barnbarn
att bygga upp en stark integritet för den kommer att behöva bli starkare och mer balanserad i framtiden än idag då propagandan lavinartat sprids i alla samhällsskikt.
Barn i framtiden behöver mer stöd för att kunna stå emot det sociala tryck som råder i samhället och kärnfamiljer som ser och jobbar mot detta kommer att kunna fostra framtidens överlevare och ledare.
Puh - det blev en hel del - men ha det bra i denna underbara hösttid!
Detta är mina egna tankar och vad du vill tänka är upp till dig!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar