fredag 5 november 2010

Slavliknande kontrakt för arbetskraftsinvandrare

Nu börjar larmen komma att den importerade arbetskraften inte åtnjuter likadana rättigheter som svenskarna och facket reagerar;
http://svt.se/2.22620/1.2224836/slavliknande_kontrakt_for_arbetskraftsinvandrare

Detta är helt enligt planen att pressa ner lönerna i Sverige så jag antar att beslutande nu gnuggar händerna när planerna går som på räls.

Ni som har jobb rycker på axlarna idag men ni kommer inte att göra det i framtiden när nästa slag mot Sverige kommer nämligen att knäcka ekonomin och orsaka kaos genom den billiga importerade arbetsinvandringen.

Vem vill betala mer för en arbetslös svensk när en utlänning är billigare?

Det är idag vi kan sätta ner foten och inte acceptera massinvandringen som kommer att drabba svenskarna till syvende och sist.

Jobben som kommer att frigöras iom 40-talisternas pensioneringar står inte i paritet till antalet tillgängliga jobb. Tekniken har gått framåt och man behöver inte samma mängd människor i ett högteknsikt samhälle i jämförelse med 1970-90 talet.

Beklämmande att se vad som sker med Sverige idag och hur svenskarna låter de "förtroendevalda" agera fritt upa.

1 kommentar:

  1. En bekant för mig arbetar för ett stort byggföretag i Göteborg. Hans arbetsgivare sa att han aldrig skulle anställa en arbetslös svensk byggnadsarbetare. Det var bara lata djävlar som är inne i det "systemet". Alla som vill skall få arbeta säger Alliansen och de som inte vill går hos Arbetsförmedlingen. De har av denna anledning valt att ta in utländsk arbetskraft samt för att de givitvis gör en ekonomisk vinning på det också.
    De utländska arbetarna är heller inte så krävande när det gäller säkerhets och skyddsutrustning... ytterligare pengar att spara.

    SvaraRadera